- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Vazze ilyen nincs, minden vasárnapról lecsúszok!
Múlt héten elutaztem, most a memóriám halt meg. Pontosabban eddig is hibás volt, mindig azt csinálta ha el akarok indítani egy játékot vagy filmet kék halál és belépés után "súlyos hiba után állt le a rendszer".
Tudom, azért csinálja mert telik be a memória és amikor a végét akarja használni az gyári hibás. Erre vártam, hogy vissza tudjam vinni a gépet, mert csak akkor cserélik ki ha állandóan ezt csinálja (mert van amikor 1x-2x és akkor cseszhetem ha visszaviszem és normális), csak most gondoltam gyorsan újrarakom a windowst hogy tudjak versenyezni, de lekéstem!!! (még szerencse hogy a memóriám élettertamgaranciás) De akkor is már cseszhetem a ligát. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudom, azért csinálja mert telik be a memória és amikor a végét akarja használni az gyári hibás. Erre vártam, hogy vissza tudjam vinni a gépet, mert csak akkor cserélik ki ha állandóan ezt csinálja (mert van amikor 1x-2x és akkor cseszhetem ha visszaviszem és normális), csak most gondoltam gyorsan újrarakom a windowst hogy tudjak versenyezni, de lekéstem!!! (még szerencse hogy a memóriám élettertamgaranciás) De akkor is már cseszhetem a ligát.