Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Nem tudom mért olyan nehéz nektek megtalálni az eventeket. General Discussban vannak. Általában a lista tetején, ha ragadóssá állítják a modok. Én kértem hogy a CRacert tegyék ragadóssá, hogy fent maradjon. Ha valamelyik GS csinál topicot azt érdemes megnézni. Jó eséllyel valami eseményről van benne szó, meg amúgy is, nem szoktunk hülyeségeket írni

Kooda mostani eventjén GSek nem indulhatnak
megkérdeztem tőle, hogy miért nem. Az volt a válasz, hogy sokan azt hiszik, hogy a sárgáknak jut valami plusz, előny a versenyeken, a játékban. Amióta GSlettem sokkal kevesebbet versenyzek, többet foglakozok mások problémáival. Jó lenne ha indulhatnék ilyen eventeken is. Másik accal meg nem akarok játszani, ezen van minden. Az én eventjeimen indulhat bárki, a versenybe úgysincs senkinek se beleszólása, persze ha gmwrx le nem kapcsolja a szervert 
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen monitort vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Parfüm topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megkérdeztem tőle, hogy miért nem. Az volt a válasz, hogy sokan azt hiszik, hogy a sárgáknak jut valami plusz, előny a versenyeken, a játékban. Amióta GSlettem sokkal kevesebbet versenyzek, többet foglakozok mások problémáival. Jó lenne ha indulhatnék ilyen eventeken is. Másik accal meg nem akarok játszani, ezen van minden. Az én eventjeimen indulhat bárki, a versenybe úgysincs senkinek se beleszólása, persze ha gmwrx le nem kapcsolja a szervert