Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bome

csendes tag

Ha azt akarjátok, hogy ne legyen vége ennek a fórumnak, váltsatok témát. Aki akar menjen más fórumokra, de ide csak azért ne írkáljon be, hogy felkavarja az állóvizet. Én is bánom ezt az aláíráskép tiltást de na.. Ki lehet bírni. Most azért mert 1-2 moderátorral összekap valaki azért nem kell elhagyni a fórumot, főleg nem csoportosan, ennyi erővel az egész PT-t abba lehetne hagyni a sok rossz arcú miatt aki a játékban van. Na hogy kicsit más témát hozzak a fórumra, holnap este fele létrejön egy új magyar crew: [.HRT.]Hungarian Racing Team, színvonalas, jó hangulatú társaság leszünk várjuk a jelentkezőket. CTF fanok előnyben. eddigi tagok: MildWolf & BlackWolf.

Akármennyire is hihetetlen még a számomra is, de szerintem a PH sokkal átláthatóbb mint az ilyen "maszek" fórumok, és már ehez is vagyok hozzászokva, én maradok itt, de ez nem azt jelenti, hogy akik elhagyták a fórumot azokkal rosszban lennék, mert a többi PT-s oldalra is felnézek néha (obb és hungarianpt)! Mert jó kis oldalak azok lehet még én is csinálok egyszer egy .HRT.-s oldalt!:D De egyelőre van elég dolgom jelenleg készülő oldalammal: mcfc.hu ;]

Új hozzászólás Aktív témák