- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Cyrin
addikt
mindent megpróbáltam, alkalmazás adatok törlése, alkalmazás újratelepítés, dalvik és cache törlés, minden megvolt, de semmire se jutok, a ph alkalmazás ikonja továbbra is egy zöld android fej. más alkalmazásnál ez nem fordul elő. jobban megnézve nova launcher alatt az ikon szerkesztésnél van ph, de ott is zöld android a jele.
ez sztem alkalmazás bug. nem tudok mást.
-
-
HÁZIGAZDA
figyelj, egyelőre ott tartunk, hogy jeleztük, hogy ácsi. amihez qrvára jogunk van, nem csak jogi, hanem mindenféle értelemben.
"Itt a fejlesztők megmutatták, hogy hogy is kéne ezt csinálni. A ph meg csak sír hogy nincs bevétel, bevezette a prémium felhasználók rendszerét, sztem nem igazán müködik."
nézd, azt is lehet, hogy mindenki megcsinálja azt a részét, ami hiányzik neki, az a piaci verseny. mi az appot, az apposok meg a híreket, teszteket, közösséget. a ph nem csak sír, hanem tartalmat szolgáltat közben, milyen jó lenne ezt nem elfelejteni.
de elnézést, hogy szólni merészeltem, hogy nem oké minden szabályt áthágva a mi tartalmunkkal pénzt csinálnia valakinek.
[ Szerkesztve ]
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
puttputt
őstag
Megoldva. Most ment az, hogy régi hosts vissza, ide-oda lépkedés az appban, sávra kattintás, majd vissza, s engedte a videót.
359 óránál limitált le, ha jól emlékszem.
Nem volt nagy dolog (szerintem) ez a pár perc reklám "nézegetés" ennyiért.
S valóban, a frissített (tehát nem eredeti) hosts újra beállítása sem zavar már be.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
-
puttputt
őstag
Ugyanez van nálam is, de még mindig betöltési hiba, érzékeli a reklámblokkolót. Nem tudom, számít-e, milyen a root, milyen OS verzió, vagy effélék..., de még Ad Away jegelés (Titaniummal) és cache törlés után sem az igazi. Akkor animált Adwords banner van a figyelmeztető szöveg helyett, ennyi a diff. Videó utána sincs.
Neked nem kellett állítani semmit?[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest