Hirdetés
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
Hi!
Nmei ido eltelte utan, meg olvasgatva a tv tortikokat, meg szapordoni latva a dvd lejacco fellelheto progressziv kepessegeket teszek meg egy probat es meselnek a nehany erdekes dologrol!!!:- )))
Szoval lekerult a dvd lejaccom a YPbPr-rol es most mar siman csak scar-ton vala, meghozza rgb-ben, ill. a dvd felvevo az meg s-videon.
Elosszor is feltennem, hogy bekapcsoltam az osszes kepjavito izet a pana ps20p-n. Jo multkoriban hallgatok egy dvd-audiot /nincs rajta semmi mas csak nehany kep a lejazzas ala/ es dobbentem vettem tudomasul, hogy a TV mesel arrol hogy progressziv a megjelenites. Nehany hete nezek egy szep eredeti uj mesefilmet, a dvd jaccorol, mire erdekes modon megint kozote az a joszag, hogy progressziv a megjelenitese. De meg jobban meglepogyek: hazavittem nehnay Dzsoi-t megnezni hogy az vajjon mijjen /hdtv 960*5xx, xvid ~1700/, es mithogy kelloen lusta voltam inkabb az Acer291-reol kezdtem el nezni s-video mazzagon a tv elejerol bevive a jelet mire dobbenten veszem tudomasul, hogy megint csak kozli hogy progressziv a megjelenites.
Es valoban ugy tunik, hogy progressziv, de nem abban az ertelemben mintha dvd-rol akarnam atjaccani komponensen, mert nehany - nalam joval hozzaertobb - szeertitn is a tv procijja segit a jeleket progresszive tenni.
Tisztelt Tagtarsak varom ez irtnyba tett kiserleteityekety hogy vajjon Nektek ez hogy an muxik????
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Tisztelt forumtarsak erdeklodnek hogy mik a tapasztalataitok a asztali dvd jaccok es crt tv-k kozott progressziv scan hasznalata kozben..
A felreertesek elkerules vegett progressziv jelet vagy komponens-en /angol: component/ vagy dvi-on keresztul lehet megvalositani. A crt tv-ken a komponen megoldas talalhato. Jelelmzoje 3 db rca/bnc csatlakozo zold piros kek szinekben a jelolesuk ebben a sorrendben Y - Pb /Cb/ - Pr /Cr/. Eszt sokan keverik a szinek miatt a rgb-vel. RGB-t scart-on keresztul valositjak meg. /Tobbnyire./ A komponensen keresztul YUV jelet sugaroznak a joszagok. Bővebben: link magyarul Bővebben: link.
Hat akkor valrom a velemenyeiteket.
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- E-roller topik
- Anime filmek és sorozatok
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ON