- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Hat, ezt megszenvedtem. Bar en a tegnapit is, igaz azert mert a) kerestem a (logikailag adodo) hatarokat b) negyzetesen (x es y kulon linearis szorozva lepesek ertelemben) oldottam meg, nem kobosen (x szorozva y szorozva lepesek), a limitek ismereteben sem... raadasul negativ y az elejehez nem is kellett... na ebbol az alapbol darabszamot varazsolni... de meglett, me'g ha semmi jelentosege nincs is hogy elvben gyorsabb (na jo, nem teljesen negyzetes, mert van benne x koordinatas set-ek unioja is...)
Igazabol a maira nem is tudom, mi lenne a szep megoldas, mert neha lista neha fa kell. Mondjuk az segit hogy mindig a legbelsot hasznaljuk igy en kicsit atkonvertaltam kicsit nem... de nem volt rovid/gyors, es van benne sok string/list slice-olas meg osszeadas. Mindkettot tartalmazo objektummal nem szenvedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest