Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
arm1n_
csendes tag
válasz
bambano
üzenetére
Köszi szépen a reagálásokat, a nyelvek közül sejtettem a C#, C++, Java dominanciát, ez OK. Szó se róla, nem tervezek IT polihisztorrá válni, épp ellenkezőleg. Azért választottam ezt az irányt, mert az egyik legkeresettebb, leginnovatívabb szakma nem elcsépelt azt mondani, hogy ezé a jövő, manapság mindent digitalizálnak stb, de talán még azért is mert van/volt egy ilyen elképzelésem, hogy a munkavégzéshez elég egy laptop és a munkát bárhonnét el lehet intézni. Van ilyen? Pl.: adott egy projekt és nem kötelező megjelenni a munkahelyen, elég ha "leadod" a rád eső feladatot?
Kezdetben multi vállalatnál tervezem az elhelyezkedést, egyáltalán nem zavar ha katonának néznek, nem tervezek egy következő Steve Jobs, stb. Van ismerősöm aki pl. T-nél dolgozik vezetőként de ott nem volt semmi ember ellenesség ilyen szempontból, de az csak EGY csapat. (Illetve egy magán nyelvtanár ismerősömnek az IT-s diákjai a legnyugottabbak
) Ugyanakkor ha meg a kisebb, vállalkozó cégeknél kisebb a hajtás akkor meg az lenne a szimpatikusabb nekem
de mindegy, jelenleg olyan érzésem van, hogy nem tudom a sok jóból kiválasztani a legjobbat, de suli végére azért biztos körvonalazódik, hogy merre tovább. -
arm1n_
csendes tag
Sziasztok!
Programozónak tanulok fősulin, most kezdem a harmadik félévet és a jelenlegi IT trendekről szeretnék érdeklődni. Melyik nyelvre gyúrjak nagyon, milyen területeken lehet elhelyezkedni? Olvastam, hogy belső szoftverek stb. fejlesztése, adatbázis kezelés, ilyenek jöhetnek szóba. Multikhoz vagy kisebb vállalkozókhoz érdemesebb menni? Most kezdem a harmadik félévemet, eddig egy vizsgám nem sikerült, a többiből viszont elég jók a jegyeim, nagyon érdekel ez a világ, nyári szünetben is rengeteget foglalkoztam ezzel, pl. kivettem a Java útikalauz programozóknak c. könyvet, mert felvettem Java kurzust is, szóval próbáltam készülni a félévre
.
Továbbá az érdekelne, hogy olyan stratégiát érdemes követni, hogy egy specifikus terület szakértője legyek, vagy inkább átfogóan "mindenről" valamennyit tudjak és majd az adott munka határozza meg? Gondolom az egyetemet elvégezve még nem leszek "mindent tudó" ezen a téren, úgyhogy esetleg akinek van tapasztalata, hogy mire feküdjek rá még a tanulmányaim közben szívesen meghallgatom.Elnézést a hosszú rizsáért

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Ugyanakkor ha meg a kisebb, vállalkozó cégeknél kisebb a hajtás akkor meg az lenne a szimpatikusabb nekem
de mindegy, jelenleg olyan érzésem van, hogy nem tudom a sok jóból kiválasztani a legjobbat, de suli végére azért biztos körvonalazódik, hogy merre tovább.