- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
arm1n_
csendes tag
válasz
bambano #8145 üzenetére
Köszi szépen a reagálásokat, a nyelvek közül sejtettem a C#, C++, Java dominanciát, ez OK. Szó se róla, nem tervezek IT polihisztorrá válni, épp ellenkezőleg. Azért választottam ezt az irányt, mert az egyik legkeresettebb, leginnovatívabb szakma nem elcsépelt azt mondani, hogy ezé a jövő, manapság mindent digitalizálnak stb, de talán még azért is mert van/volt egy ilyen elképzelésem, hogy a munkavégzéshez elég egy laptop és a munkát bárhonnét el lehet intézni. Van ilyen? Pl.: adott egy projekt és nem kötelező megjelenni a munkahelyen, elég ha "leadod" a rád eső feladatot?
Kezdetben multi vállalatnál tervezem az elhelyezkedést, egyáltalán nem zavar ha katonának néznek, nem tervezek egy következő Steve Jobs, stb. Van ismerősöm aki pl. T-nél dolgozik vezetőként de ott nem volt semmi ember ellenesség ilyen szempontból, de az csak EGY csapat. (Illetve egy magán nyelvtanár ismerősömnek az IT-s diákjai a legnyugottabbak
) Ugyanakkor ha meg a kisebb, vállalkozó cégeknél kisebb a hajtás akkor meg az lenne a szimpatikusabb nekem
de mindegy, jelenleg olyan érzésem van, hogy nem tudom a sok jóból kiválasztani a legjobbat, de suli végére azért biztos körvonalazódik, hogy merre tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Apple MacBook
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- Macska topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest