- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
válasz
pelgrim_v1 #12291 üzenetére
Úgy emlékszem volt már pár próbálkozás játékfejlesztésre, de nem volt semmi maradandó. Néhány kérdés felmerült a C# topicban, de saját topic nincs.
-
-Faceless-
őstag
válasz
minek?:S #12284 üzenetére
Szerintem, szinte minden fő nyelvre van ingyenesen elérhető anyag.
Tutorialspoint, w3school, YouTube-on is csodás videók vannak. Nekem legalábbis az ilyen fizetős anyagokkal elég negatív tapasztalataim vannak.
Ha valami konkrét érdekelne írj, és küldök hozzá anyagot.Legalábbis ahogy nekem tűnik ez a komplett kurzus basic anyag, fantasztikusan megfogalmazva.
-
-Faceless-
őstag
válasz
dabadab #12261 üzenetére
Bocsánat ezt kifelejtettem. Nem definiálható kézzel megadott pontok lennének. Tulajdonképpen a pontok tárolási módja lenne a kérdés inkább.
Azon is gondolkodtam, hogy magában a zene fájlban elhelyezhetőek-e később érzékelhető pontok, és ehhez hasonló dolgokra gondoltam. -
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
POC-re lenne szükségem, de nem igazán tudom hogyan is kellene rákeresnem, és már több óra turkálás után sem jártam sikerrel. Bármilyen nyelven, vagy még elméletben is megfelelne (később megírom én a kódot, ha jó), csak kezdő vagyok, és kellene valami mivel audioval nem foglalkoztam egyenlőre. A gyökerekig túrni meg nem akarok még, ha kétes lenne a megvalósítás.
A probléma egy Unity mozgás lenne, ahol egy erőhatást kellene kiadni, triggert ha úgy tetszik a háttérzene bizonyos időpontjaiban. A nehézség az, hogy az erőhatásnak körülbelül 1/10 mp-es pontossággal kellene történnie, és nem ütemezhető egyenlő időközönként, hanem van ahol 1 mp-en belül 3, van ahol 10 mp-ig semmi.
Hardcode-olva meglehet oldani az eltelt idővel, és pontos időpontokkal, de az rendkívül időigényes lenne főleg több, mint 10 dalnál. Egyszóval szebb megoldást keresek, ha létezik.
Bármilyen segítségnek hálás lennék, még az is sokat jelentene, ha a témával kapcsolatos tananyagot találnék.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Windows 11
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy ruhás topik
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Háztartási gépek
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest