- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
válasz
tboy93 #11827 üzenetére
Csak tapogatózom, konkrétan nem tudom mivel kéne foglalkoznom, tanulási hajlandóságom van de elképzelésem nincs. Jelenlegi lakókörnyezetemben a programozásban látom a jövőt mert hálózat üzemeltetés és Rendszeradminisztráció nem igazán van a környéken ezért szeretném képezni magam hogy piacképesebb legyek.
-
kurion
senior tag
Sziasztok,
Programozást szeretnék tanulni viszont főállásban dolgozom és olyan oktatási programot vagy lehetőséget keresek amit e mellett tudok végezni. A Mimo mobilapplikációja nagyon tetszett amit az oktatásra fejlesztettek de nem tudom mennyire mondható ez jónak.
Tudnátok nekem javasolni Online tanfolyamot vagy olyan könyvet és programozási nyelvet amivel érdemes foglalkozni.
Középiskolában tanultam Pascalt; C+; Java-t viszont itt mindenből kb az alapokat. ennek 2-3 éve tehát nem olyan régen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Xbox Ultimate előfizetések
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest