- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 - alap
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
Sischo #11700 üzenetére
Én egy ilyen képzésen végeztem (Yellowroad, ez ingyenes, de utána fél évig csak ők közvetíthetnek ki (nekünk még 4 hónap volt)), a vége után 3 hónappal kezdtem el dolgozni egy nagy multinál, de 3 hét után már interjún voltam, csak sokáig tököltek a felvételivel. Kettőnket vettek fel a céghez, illetve velünk együtt még 2 Codecoolos srácot. Fizetés is elég jó, majdnem másfélszerese, mint amit a tanfolyamon garantálnak.
Egyébként ASP.Net-ben fejlesztünk most, ez nem volt a tanfolyam része, de a cég mondta, hogy kell, úgyhogy a képzés után önállóan tanultam. Eddig úgy érzem, jó az az alap, amit kaptunk, nyilván még elég sok idő elmegy az új technológiák tanulásával, de ez szerintem egyetem után is ugyanígy lenne, úgyhogy én elégedett vagyok.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Sischo #11705 üzenetére
Azert azt meg erdemes megemliteni, hogy a jelenlegi munkaeropiaci helyzetben egy jobb IT cegnel, foleg Budapesten, eleg gyorsan konvergalnak felfele a fizetesek, mert tudjak, hogy csak a penz beszel. Lehet hogy br 350-400-al kezdesz, de ez rovid idon belul 500-600 lehet. Ha 1-2 even belul valtasz masik helyre ott mar duplat kerhetsz, es 3-5 even belul mar 1M felett jarunk.
Hosszu tavon nem feltetlen rossz befektetes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Óra topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Tesla topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- RYZEN 5 7600X DDR5 FÉLKONFIG (GARIS)
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB ELADÓ
- Új Gamer PC i5-i7 12-14400F/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb DDR4/600-850W 2-4Év Gar
- Laptopok javítása,telepítése,bővítése,gyorsítása,teljes körű szervizelése
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest