- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
Sischo
üzenetére
Én egy ilyen képzésen végeztem (Yellowroad, ez ingyenes, de utána fél évig csak ők közvetíthetnek ki (nekünk még 4 hónap volt)), a vége után 3 hónappal kezdtem el dolgozni egy nagy multinál, de 3 hét után már interjún voltam, csak sokáig tököltek a felvételivel. Kettőnket vettek fel a céghez, illetve velünk együtt még 2 Codecoolos srácot. Fizetés is elég jó, majdnem másfélszerese, mint amit a tanfolyamon garantálnak.
Egyébként ASP.Net-ben fejlesztünk most, ez nem volt a tanfolyam része, de a cég mondta, hogy kell, úgyhogy a képzés után önállóan tanultam. Eddig úgy érzem, jó az az alap, amit kaptunk, nyilván még elég sok idő elmegy az új technológiák tanulásával, de ez szerintem egyetem után is ugyanígy lenne, úgyhogy én elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Varanciával!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest