- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Én oda járok, jó nehéz - bár zsenitípusoknak biztos nem
; meg akkor sem annyira, ha jó előképzettséggel érkezel, és ha neked nem kell eleinte vért izzadnod a matematikai tárgyakkal és programozással: nálad ez utóbbi már meg is van, elég jól vágod, ahogy elnéztem, hidd el, ez nagyon nagy előnyt fog jelenteni. Én 0 előképzettséggel jöttem ide, humán jellegű képzések után, szóval én szoptam vele rendesen, más, aki picit matekosabb középsuliból/egyetemről jött, nálam jóval könnyebben vette az akadályokat, nekem arányaiban többet kellett tanulnom.
Nekem a BME VIK képzése jobban tetszik, mint az ELTE IK (ismerős IK-ra jár, az alapján van összehasonlítási alapom, meg még hírből, mások elmondása alapján), mert BME-n nincs 8 félévnyi analízis, nincs annyi matekos szopatás, és jóval több a mérnöki jellegű, gyakorlatias oktatás. Sok laborfoglalkozás van, hardvert és szoftvert is látsz bőven, nem csak elméletben tanulod meg, amit kell. Ez teljesen egyéni preferencia függvénye, ha szereted a matekot, akkor ELTE IK, ha kevésbé, és mérnöki jellegűt szeretnél, akkor BME VIK.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest