- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
A GDF felejtőst már annyira nem mondanám igaznak. Több tapasztalatom is volt velük nem rég. Nagyon kellemes meglepetést okoztak. Találkoztam velük egészen meredek helyeken is, mint robotok programozása (mármint vezérlő szoftver megírása), termelésvezető, de ismerek egy gyárigazgatót is. Sőt, van egy webfejlesztő ismerősöm is, ő díjat nyert, el is vitte egy cég Közel-Keletre. Nagyobb csalódás volt pl. a SZE infósainak egy-két diákja, de a Pannonon is vannak érdekes arcok.
Azt hiszem, hogy pl. most pont a GDF-en van a Hertfordshire MSc képzése.
Ettől még az tény, hogy a legjobb papírok az említett egyetemekről jönnek (és általában a legjobb szakemberek is). Azonban a hétköznapibb sulik diákjai nagy általánosságban egy szinten vannak. Ismerek pl. olyan friss kandós villamosmérnököt, aki... (rosszabb villamosmérnök, mint amilyen infós egy friss GDF-es).
-
Jim-Y
veterán
Van grafika, C szakirányon is, OpenGL + DirectX
Azért így is maradt elég sok matek..
Analízis x4
Lineáris Algebra x1
Numerikus Módszerek x2
Diszkrét Matematika x2
Valószínűségszámítás x1asszem ennyi
Mondjuk így, hogy már megvan a diplomám nem bántam meg, hogy ide jöttem és nem a BME-re. De véleményem szerint nehéz lenne megmondani, hogy melyik jobb, nem hiszem, hogy a BME-t könnyebb lenne elvégezni, vagy fordítva.
Én BMF-ről hallottam még, mai nevén Óbudai Egyetem, az is felejtős, nagy vicc az egész
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest