- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
A GDF felejtőst már annyira nem mondanám igaznak. Több tapasztalatom is volt velük nem rég. Nagyon kellemes meglepetést okoztak. Találkoztam velük egészen meredek helyeken is, mint robotok programozása (mármint vezérlő szoftver megírása), termelésvezető, de ismerek egy gyárigazgatót is. Sőt, van egy webfejlesztő ismerősöm is, ő díjat nyert, el is vitte egy cég Közel-Keletre. Nagyobb csalódás volt pl. a SZE infósainak egy-két diákja, de a Pannonon is vannak érdekes arcok.
Azt hiszem, hogy pl. most pont a GDF-en van a Hertfordshire MSc képzése.
Ettől még az tény, hogy a legjobb papírok az említett egyetemekről jönnek (és általában a legjobb szakemberek is). Azonban a hétköznapibb sulik diákjai nagy általánosságban egy szinten vannak. Ismerek pl. olyan friss kandós villamosmérnököt, aki... (rosszabb villamosmérnök, mint amilyen infós egy friss GDF-es).
-
Jim-Y
veterán
Van grafika, C szakirányon is, OpenGL + DirectX
Azért így is maradt elég sok matek..
Analízis x4
Lineáris Algebra x1
Numerikus Módszerek x2
Diszkrét Matematika x2
Valószínűségszámítás x1asszem ennyi
Mondjuk így, hogy már megvan a diplomám nem bántam meg, hogy ide jöttem és nem a BME-re. De véleményem szerint nehéz lenne megmondani, hogy melyik jobb, nem hiszem, hogy a BME-t könnyebb lenne elvégezni, vagy fordítva.
Én BMF-ről hallottam még, mai nevén Óbudai Egyetem, az is felejtős, nagy vicc az egész
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- League of Legends
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Sigma 15mm f/2.8 EX DG Fisheye (Canon bajonett)
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest