- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
A GDF felejtőst már annyira nem mondanám igaznak. Több tapasztalatom is volt velük nem rég. Nagyon kellemes meglepetést okoztak. Találkoztam velük egészen meredek helyeken is, mint robotok programozása (mármint vezérlő szoftver megírása), termelésvezető, de ismerek egy gyárigazgatót is. Sőt, van egy webfejlesztő ismerősöm is, ő díjat nyert, el is vitte egy cég Közel-Keletre. Nagyobb csalódás volt pl. a SZE infósainak egy-két diákja, de a Pannonon is vannak érdekes arcok.
Azt hiszem, hogy pl. most pont a GDF-en van a Hertfordshire MSc képzése.
Ettől még az tény, hogy a legjobb papírok az említett egyetemekről jönnek (és általában a legjobb szakemberek is). Azonban a hétköznapibb sulik diákjai nagy általánosságban egy szinten vannak. Ismerek pl. olyan friss kandós villamosmérnököt, aki... (rosszabb villamosmérnök, mint amilyen infós egy friss GDF-es).
-
Jim-Y
veterán
Van grafika, C szakirányon is, OpenGL + DirectX
Azért így is maradt elég sok matek..
Analízis x4
Lineáris Algebra x1
Numerikus Módszerek x2
Diszkrét Matematika x2
Valószínűségszámítás x1asszem ennyi

Mondjuk így, hogy már megvan a diplomám nem bántam meg, hogy ide jöttem és nem a BME-re. De véleményem szerint nehéz lenne megmondani, hogy melyik jobb, nem hiszem, hogy a BME-t könnyebb lenne elvégezni, vagy fordítva.
Én BMF-ről hallottam még, mai nevén Óbudai Egyetem, az is felejtős, nagy vicc az egész

-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest