Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Akiket az elején említettél, szerintem csak simán tehetségesek, lehet, hogy nekik mindegy, melyik egyetemen végeztek volna, akkor is megvolt bennük a kellő szakmai érdeklődés és ügyesség ahhoz, hogy jól megtanulják a szakmát, és elhelyezkedjenek. Akik meg csalódást okoztak, azoknak lehet, hogy szintén mindegy, melyik egyetemen végeztek volna, így is-úgy is szarok lettek volna a szakmájukban.

Végül is az egyetem önmagában szerintem amúgy sem elég, arra viszont jó, hogy terelgessen, kipróbálhass és megtanulhass dolgokat, hogy aztán el tudd dönteni, mi az, ami tényleg érdekel, meg amiben jó akarsz lenni. Van olyan ismerősöm, aki BME mérnök infóra jár, egész jó eredményekkel zár jó sok tárgyat, de egyáltalán nem is érdekli az egész informatika, azért végzi el, mert jól fizető állást biztosít(hat), meg mert szülei annak idején nyomatták neki, hogy ez manapság jó szakma, ezt végezze el, ő meg belement. Na, őt nem irigylem, nem szeretnék a helyében lenni, amikor már elhelyezkedik; elég szar lehet úgy infósnak lenni, hogy nincs benned alapból egy szakmai érdeklődés.
Szóval a lényeg, hogy a papír önmagában még tényleg nagyon kevéske.=========
(#6348) Jim-Y :
"Mondjuk így, hogy már megvan a diplomám nem bántam meg, hogy ide jöttem és nem a BME-re."
Mármint milyen okból? Csak érdekel.
Nálam egyébként érv a BME mellett a már említett sok labor és gyakorlati foglalkozás, FPGA-, meg mikrokontroller-programozást megnéztük alapjaiban, meg oszcilloszkóp buzerálása, egyszerűbb áramkörök építése, ilyesmik, amiket lehet, hogy aztán elfelejtesz, de legalább van valami homályos emléked róla, meg érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen házat vegyek?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Intel Core Ultra 5 225F Box! 3 èv nèvreszóló számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest