- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Jim Tonic #6350 üzenetére
Akiket az elején említettél, szerintem csak simán tehetségesek, lehet, hogy nekik mindegy, melyik egyetemen végeztek volna, akkor is megvolt bennük a kellő szakmai érdeklődés és ügyesség ahhoz, hogy jól megtanulják a szakmát, és elhelyezkedjenek. Akik meg csalódást okoztak, azoknak lehet, hogy szintén mindegy, melyik egyetemen végeztek volna, így is-úgy is szarok lettek volna a szakmájukban.
Végül is az egyetem önmagában szerintem amúgy sem elég, arra viszont jó, hogy terelgessen, kipróbálhass és megtanulhass dolgokat, hogy aztán el tudd dönteni, mi az, ami tényleg érdekel, meg amiben jó akarsz lenni. Van olyan ismerősöm, aki BME mérnök infóra jár, egész jó eredményekkel zár jó sok tárgyat, de egyáltalán nem is érdekli az egész informatika, azért végzi el, mert jól fizető állást biztosít(hat), meg mert szülei annak idején nyomatták neki, hogy ez manapság jó szakma, ezt végezze el, ő meg belement. Na, őt nem irigylem, nem szeretnék a helyében lenni, amikor már elhelyezkedik; elég szar lehet úgy infósnak lenni, hogy nincs benned alapból egy szakmai érdeklődés.
Szóval a lényeg, hogy a papír önmagában még tényleg nagyon kevéske.=========
(#6348) Jim-Y :
"Mondjuk így, hogy már megvan a diplomám nem bántam meg, hogy ide jöttem és nem a BME-re."
Mármint milyen okból? Csak érdekel.Nálam egyébként érv a BME mellett a már említett sok labor és gyakorlati foglalkozás, FPGA-, meg mikrokontroller-programozást megnéztük alapjaiban, meg oszcilloszkóp buzerálása, egyszerűbb áramkörök építése, ilyesmik, amiket lehet, hogy aztán elfelejtesz, de legalább van valami homályos emléked róla, meg érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest