Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Godot engine-t hasznalom, egesz jo, de azert kell a programozo is. Csalodni nem fogok, csak max lassan haladok, mivel jatekkeszitesben meg nincs tapasztalatom es az elmult 20 ev C++ tapasztalatait nem tudom teljesen alkalmazni a vizualis node-ok miatt, tehat ahol a UI is tartalmaz business logic-ok boven.
Motivaciom azert van, szeretem a pixelgrafikat es a temat is amit valasztottam." De itt most amatőr környezet tanuló projektjéről van szó."
Godotban irtak azert jo jatekokat is, igaz nem AAA-ra valo, de nekem nem szamit.
Tanulo projektem mar megvolt a temaban, most ujrairom. (amugy minden projektbol tanul a programozo, tehat ilyen szempontbol tanulo mindegyik)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- BMW topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Unifi Ubiquity ER-4 Router + Unifi UCK G2 + 2db SFP Modul eladó
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest