-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
kiprobáltam az összes includot egyenként bemásoltam egy olyan kodba ami lefordult hiba nélkül.
Ami igy is hiba nélkül lefordult.
Ez számomra vagy azt jelenti, hogy nincs a header filokkal gond, vagy azt, hogy mivel a teszt alatt semmi nem használta ezeket igy nem is hivta meg theát nem derult ki , hogy gond van velük
vagy nem emiatt vannak az unidendifine hibák a kodban. -
repvez
addikt
megnéztem az outputot , de ami errorokat listáz annak az elérési utja mind a cpp fájhoztartozik vagyis ahova mentve van, de nem találok utalást a h fileokra benne.
biztos, -val van baja,lehet a d3d11.h vagy a lib fájlokkal amiket alább linkeltem.
A moricka modszert hogy gondoltad? mert ha sorrol sorra megyek akkor lehet , hogy azért fog hibát dobni, mert hiányzik valami neki ami majd késöbb van a kodba vagy épp még nem teljes a sintaxis és nem azért mert rossz a include.
vagy rosszul gondolom? 430 soros a kod jelenleg igy nem igazán tudom, hogy ez a modszer hogy működne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest