- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
pmonitor #17942 üzenetére
Ez egy orbitális tévedés, hogy egy fórum komplex kódok megosztására való. A programozásnak pont a lényege komplex kódok alkotása, az utat mindenkinek egymaga kell bejárni és bele kell rakni a melót, másképp nem megy. Ha helyetted (vagy más helyett) csinálom meg a rántottát, akkor a büdös életbe nem fogsz megtanulni rántottát csinálni. És sikerélmény se lesz...
Én soha nem használtam fel a saját kódomba mások kódjait, elolvasom, megértem, utánajárok mi mire való és megírom az én saját változatomat. Persze 3th partykat használok egy az egyben, nem fogok mindent az ősrobbanástól kiprogramozni, mert arra kevés egy élet. Meg nem is fizetnek érte.
-
axioma
veterán
válasz
pmonitor #17942 üzenetére
muszaj gyorsan jelentkeznem, hogy de, nagyon nem tetszik nekem se, csak mar nem kommunikalok veled miota felirtal a listadra
foleg hogy ugye ismerem a 'sikersztorid' [cutter] belsejet is... O(n!) algo nehany veletlen kivalasztott elemebol azt mondod hogy 'kozel' kesz megoldas, es nem esett hanyatt az olvasosag, vajh miert nem...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest