- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
MostaPista #15862 üzenetére
Azt se ertem, hogyha sqlite a megoldas, miert kell hozza python vagy c#, miert nem eleg a python onmagaban.
Azért, mert az sqlite egy adatbázis a Python/C# meg programnyelvek. Olyan, mintha azt kérdeznéd, minek az autóba akkumulátor és benzin is.
-
válasz
de meg azzal se foglalkozott senki, hogy milyen programmal lehet ezt megcsinalni
Dehogynem, írták, hogy vmi ticketing v project managment rendszerre van szükséged, nem naptárra és arra kaptál példákat is.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Nézd, ez a valaki csinálja meg helyettem ez nem segítség kérés, hanem egy megbízás.
Fel kell dobni egy aprót a HA-ra, hogy programozót keresel és várod a jelentkezőket.
Vagy átballagsz az excel topikba, kicsit utána nézel, hogyan kell excelben dolgozni, tanulsz, olvasol és megcsinálod magadnak.
De azt várni, hogy itt majd bárki ingyen szalad megcsinálni valamit, az elég, mehhhh.
Kaptál alternatívákat, nem tetszett, akkor ennyi.
Egyébként kb. bármiben meg lehet oldani, de a legegyszerűbb az excel, esetleg MS Access, de ott már jó eséllyel kell némi programozás, adatbázis ismeret/tervezés stb.
A valaik segítsen hogyan kell gödröt ásni az nem egyenlő azzal, hogy valaki ássa már ki helyettem a gödröt.
-
axioma
veterán
válasz
Ez kb olyan keres mint irjon nekem valaki ingyen olyan autotrade-elo programot amin nem vesztesz. En is orulnek neki, attol me'g nem fog letrejonni.
Megjegyzem ez tenyleg _akar_ excelben megoldhato lehet. De te nem azt kerdezted hogyan tudnad te megoldani, hanem h ki keszit neked olyat, ahol a program idomul hozzad es nem te az eszkozhoz. Ezzel eleg nehez barmit is kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest