Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Prohardver app (nem hivatalos)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
válasz
janos1988
üzenetére
Értem, nos én már évek óta szerettem volna infóban elhelyezkedni és azt tanulni de csak az utóbbi pár évben alakult ki bennem eléggé az, hogy még is melyik része. Eleinte a hálózat érdekelt majd a hardver. De később elkezdtem a progrmamozás felé kacsintgatni és az fogott meg. Onnantól ha valami eszembe jutott infós rész, az kifejezetten csak programozás volt. Hol PLC, hol banki, és a játéknál kötöttem ki jó ideje és ez ragadt meg. Elkezdtem youtuben Unityben készíteni tower defenset, és tetszett, anno órán is pici kis játékot készítettünk ,meg számológépet és tetszett. Ezért érdekel, ée szeretnék az ELTE-re bekerülni, hogy tanulhassam amennyire tudom. És kifejezetten ez a célom, hogy játékok készítésében szerepeljek, és idővel pedig az M.I.-vel foglalkozhassak mellette. Ezek a terveim és ezt is szeretném megvalósítani. Játékkal örömöt adni másoknak és élvezni amit csinálok, az M.I-vel iletve szerves technológiával pedig az emberiségnek segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - OFF topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest