Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Citroware
üzenetére
amikor én egyetemre jártam, a progmat még osztott szak volt, mint azóta megint.
első három évben főiskolai végzettséget bizonyító oklevelet állított ki az egyetem, következő két évben egyetemi diplomát kaptunk. tehát két záróvizsga, két diplomamunka. erősen hasonlított a bsc/msc felosztásra, bár nem volt az.aki azt hiszi, hogy két hónap alatt informatikából megfelelő szintre képzi magát, az ezzel azt is állítja, hogy az egyetemi képzés nem ért többet két hónapnyi otthontanulásnál, vagyis az egyetemi képzés nullát ér.
ez nyilvánvaló marhaság, ez a mostani hr-es hype következménye is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest