Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Vagy tiz eve panaszkodott egy nagy ceg vezetoje, hogy nagyon nehezen talalnak palyakezdo programozot, pedig a legjobb egyetemekrol toborozzak az embereket.
Valami ilyesmi volt a mondandoja lenyege:
"Az interjuk soran jonnek nagy onbizalommal, hogy mi mindent tanultak, mikozben csak az alap parancsokat ismerik, amikor felvettuk oket probaidore es adtunk nekik bemelegito feladatot, egymas utan jottek, hogy ha megcsinaljak, mennyi szerzoi jogra tartnak igenyt.
Bevezettuk, hogy aki hozzank jelentkezik, kap egy kodot, a weboldalunkrol letolthet ket feladatot es par heten belul jelentkezhet a megoldassal. A tobbseg gyorsn eltunt, akik jottek, azok kezdtek rajonni, hogy mennyi mindent nem tudnak, es vegul azok valtak be, akik kepesek voltak folyamatosan tanulni."Ez csak azert maradt meg bennem, mert egyszer ismeros reven bemehettem egy egyetemi gyakorlati eloadasra es ledobbentem, hogy a tanar elvarta a diakoktol, hogy mire beulnek, mar teljesen ismerjek a programot, hogy mit, hogyan es milyen sorrendben lehet menukbol vagy parancssorbol elerni, es onnan kezdodott az oktatas.
Ehhez kepest a ceg azt mondta, hogy meg a legjobban vegzettek se tudnak programozni, hat, orulok, hogy nem mentem programozonak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Változó, pozíciótól függ. Leggyakrabban van feladat, ez lehet otthoni, lehet helyszíni. Utóbbi lehet papíron. Na, azt én sem szerettem. Értem, hogy mire való, de akkor sem.
#10367: ha nem érzed, hogy ez az álomszakmád, akkor válts még időben. Egyébként én sem érzem annak. Szeretem, de sokszor vagyok úgy vele, hogy ma már másképpen döntenék. Illetve én imádok "magamnak" fejleszteni, a robot meló nem az én világom.
-
martonx
veterán
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Kizárt dolognak tartom, hogy feladatmegoldás nélkül felvegyenek értelmes helyre (értsd ha nincs feladatmegoldás, akkor oda ne is akarj menni). Kivétel talán mondjuk a gyakornoki, vagy a nagyon kezdő junior. Hehe, nálunk még a gyakornokot is úgy vesszük fel, ha látjuk programozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- MSI notebookok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)