- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
K1nG HuNp #10365 üzenetére
Vagy tiz eve panaszkodott egy nagy ceg vezetoje, hogy nagyon nehezen talalnak palyakezdo programozot, pedig a legjobb egyetemekrol toborozzak az embereket.
Valami ilyesmi volt a mondandoja lenyege:
"Az interjuk soran jonnek nagy onbizalommal, hogy mi mindent tanultak, mikozben csak az alap parancsokat ismerik, amikor felvettuk oket probaidore es adtunk nekik bemelegito feladatot, egymas utan jottek, hogy ha megcsinaljak, mennyi szerzoi jogra tartnak igenyt.
Bevezettuk, hogy aki hozzank jelentkezik, kap egy kodot, a weboldalunkrol letolthet ket feladatot es par heten belul jelentkezhet a megoldassal. A tobbseg gyorsn eltunt, akik jottek, azok kezdtek rajonni, hogy mennyi mindent nem tudnak, es vegul azok valtak be, akik kepesek voltak folyamatosan tanulni."Ez csak azert maradt meg bennem, mert egyszer ismeros reven bemehettem egy egyetemi gyakorlati eloadasra es ledobbentem, hogy a tanar elvarta a diakoktol, hogy mire beulnek, mar teljesen ismerjek a programot, hogy mit, hogyan es milyen sorrendben lehet menukbol vagy parancssorbol elerni, es onnan kezdodott az oktatas.
Ehhez kepest a ceg azt mondta, hogy meg a legjobban vegzettek se tudnak programozni, hat, orulok, hogy nem mentem programozonak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest