- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
akrobet #9878 üzenetére
Szerintem a többiek ezt a C# ellenességet túllihegik, pontosabban félreértik, mivel a feladatot sokkal inkább SQL oldalon kell szerintem megoldani, mintsem C# oldalon. Ha adatbázisban jó, rugalmas és gyors modellt tudsz felépíteni, akkor azt kezelni már teljesen mindegy, hogy milyen nyelvben fogod.
És ugyanez igaz fordítva is. Ha db szinten elcseszed, na akkor egy szuper rugalmas PHP se ment meg attól, hogy le ne fosd a bokádat nap, mint nap a szabályok átdrótozásakor.
Én ugyan NoSQL-el állnék neki, de hiszem, hogy hagyományos SQL-el is jól megfogható a probléma, pl. raktam már össze repülőjegy árazó engine-t, aminek kellemesen bonyolult sok dimenziós mátrixokból kellett dolgoznia, és szépen megoldható volt sima SQL-el, 3-4 táblával, meg némi C#-al a DB felett.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest