Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    válasz brd #9680 üzenetére

    Nem mondom , mert nem az.

    Csak nem értem, hogy mi olyan nehéz azon megérteni, hogy vannak olyan emberek akik nem úgy születtek, hogy értenek a programozáshoz, de szeretnék elkezdeni valahol.
    DE az olyan helyeken ahol programozásról van szó, mindenhol csak falakba ütközik, mert valami rejtélyes okból, mindenki lebeszéli róla az embert, hogy ez így nem fog menni, vagy kiröhögik és/ vagy hülyének nézik.

    Fordított helyzetben Ti mit tennétek ha valamit meg akartok tanulni, de aki tudja nem segít a könyvekkel meg nem tudtok elindulni?

    DE érdekes, hogy a napokban szintén jött valaki aki ugyan így el akart kezdeni, de nem volt konkrét célja mégis többen készségesen segítettetek. Nem irtatok gúnyosan , hogy mit akar.
    Nekem van egy konkrét célom konkrét nyelvvel, mégse találok kiindulási alapot hozzá.

    Igen, lehet, hogy én úgy kérdeztem, hogy azt hittétek poénkodok, de csak azért mert tényleg azt sem tudom, hogy az adott problémát, hogyan kérdezzem, vagy keressek rá megoldást.
    Ha csak annyi lenne, hogy a googléba beírom amit keresek és copy /paste beillesztem azt már megtettem volna, de ez nem így van, akkor mindenki tudna programozni

    Nem azt kérem senkitől sem , hogy tartson magán órát, mert sem más idejét nem akarom rabolni és nekem sem mindig van annyi időm amennyire szeretném, de amikor van akkor szeretnék egyedül is haladni vele.Ehhez valami kiindulási alap kéne.

Új hozzászólás Aktív témák