- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Jim Tonic #9123 üzenetére
mennyire nem lenne gyors?
egy hétvége csak elég lenne neki, nem?
de egy este jó lenne ... 10-kor elindul, 9-re végez ...kb. 200.000 átlag 5 MB-os képek
meg 100.000 70-200 MB-os fotókaz adatbázist úgy érted, hogy böngészőből elérhető pld. képtár?
most hogy mondod, és remélem jól értettem az "adatbázis"-t, olyan van, csak az a baj, hogy legjobb lenne finderből berántanivagy ha esetleg a böngészőből lehetne egy kis ablakkal ezt megoldani ... minimal funkciók (mert a képtár eléggé bonyolult asziszem . nem is láttam még az ittenit működés közben)
hogy csak control c control v, enter, kiadja a találatot, és ezt egyből rá kellenne tudni hőzni az indesign egy képboxára, mert finderből csak ennyi lépésbből állnanem tudom, tud-e olyan "path"-t mutatni a web browser a program felé, mint a finder file-kezelő
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gaming notebook topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- OLED monitor topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OLED TV topic
- Windows 10
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest