- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Teljesen igazad van abban, amit leírtál, de azért az sem túl kellemes, ha nem élvezi a mostani munkáját, és csinálja még plusz húsz (vagy akármennyi) évig azt, amivel már most tele van a hócipője (legalábbis így jött le, amikor olvastam, most nem lapozok vissza, hogy milyen felhanggal írta le). Túl sok ilyen jellegű váltással kapcsolatos sztorit (ebben a korban, másik szakmában szerzett jelentősebb tapasztalat után) még nem hallottam, de a thread (többiek írása) alapján nem tűnik olyan esélytelennek a dolog, meg ott van az általad felvázolt lehetőség.
Egyébként engem most már érdekelne a véleményed szubjektív része is.
A korával kapcsolatos, vagy az évek során kialakult beállítottságával (amihez képest ez a terület jelentősen más megközelítést igényelhet), szimplán a tanulási szükséglettel (amire utaltál is, és amire az embernek sosincs elég ideje), vagy mire gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11, LTE kártya
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A korával kapcsolatos, vagy az évek során kialakult beállítottságával (amihez képest ez a terület jelentősen más megközelítést igényelhet), szimplán a tanulási szükséglettel (amire utaltál is, és amire az embernek sosincs elég ideje), vagy mire gondolsz?