Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
bucsupeti
üzenetére
oké, neked akkor ezért volt könnyü ,mert gyerekkortól kezdve adva volt a lehetőség és egy viszonylag egyszerü nyelvet megtanultál amire már tudtál alapozni és a kifejezések már ismerősek voltak a másik nyelv tanulása közben.
DE manapság már senki nem állna neki basic vagy pascalnak mert felesleges beleölnie az idejét mikor már nem használható széleskörben.
Én elöször 20 évesen kerültem napi kapcsolatba a PC-vel ugyhogy el tudod képzelni a lemaradást.Igy elég nehéz egyből a C++ vagy a C# csak ugy könyvekből, mikor azt sem tudom mihez nyuljak elöször a tanulási folyamatban, melyik szoftverkörnyezet stb..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Spórolós topik
- Háztartási gépek
- SONY LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyaralás topik
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- További aktív témák...
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest