- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Hali!
Egy jsPlumb nevű JS könyvtárat próbálgatok. Nem túl nagy a közössége úgy gondolom, de megfelelő lenne, csak egyelőre problémákba ütközöm. A mostanira kíváncsi lennék tudtok-e valami megoldást, lehet csak nekem nem egyszerű. Tudom kérdezzem a fejlesztőjét, de már volt, hogy kérdeztem és semmi válasz nem jött, így már meg sem próbáltam most.
Azt szeretném, hogy valahogy módosítani tudja a felhasználó az ábrán belüli szöveget. Sajnos, ha draggable teszem, akkor hiába van a contenteditable="true" a szöveget magában foglaló div-nél megadva, mert ha rákattintok azt hiszi mozgatni akarom. A 108. sorban a draggable metódust, ha kikommentezem akkor át tudom írni a szöveget gond nélkül.
Van vmi tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest