Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DiabloCorsa
üzenetére
"Mivel nem vagyok tanult programozó, csupán saját kíváncsiság és szorgalom útján tanulom, nem szégyenlem hogy ez nekem magas."
A legtöbb esetben az egyetemen sem TANÍTANAK meg programozni, a topicban a legtöbb ember szerintem szintén nem "tanított" programozó, autodidakta módon, önszorgalomból tanult meg programozni (én pl. őszintén szólva elsőben a C programozós előadások többségére vagy nem jártam be, vagy képtelen voltam figyelni, mert olyan elképesztő unalmas volt a csávó nálunk), nem ültek mellette, és segítettek neki pötyögni a kódot... elővettek könyveket, e-bookokat, kész kódokat, mintákat, tutorialokat, stb., és elkezdték értelmezni...aztán kipróbálták a gyakorlatban is, hogy nekik összejön-e. Tehát nem úgy kell hozzáállni, hogy hát az itt lévő embereknek "könnyű", hiszen őket tanították. Hidd el, általában az egyetemen nem mész át a programozás tárgyból úgy, hogy végighallgatod az előadásokat, aztán látsz pár kódot. Le kell ülni a s×ggedre, és elkezdeni kódolni a gyakorlatban is, fel kell fogni, hogy mit csinál az ember.Másodikra: várj, most nem azt mondtad, hogy valamennyire megy a PHP? Csak mert akkor elkezdhetnéd, aztán segítünk továbbmenni.
Szerintem tök mindegy, elölről vagy hátulról mész-e neki, de szerintem csak szívatod magad, ha hátulról kezded, igazából nem látom több értelmét, mint sorban haladni. úgy, hogy az adott nyelv nevét megkeresed a szövegben, végül is hasonlóan ahhoz, ahogy a korábbi feladatodnál meg a <title> és </title> részeket kerested, csak itt most konkrét teljes szavakat keresel, mint például az Український. Ha az megvan, onnantól pl. az ukrán szöveg következik, eszerint már szétbonthatod minden nyelvnél...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MSI katana 15 HX Intel Core i7-14650HX, NVIDIA GeForce RTX 5070, 16 GB DDR5, 512 GB ssd
- Lenovo Legion Pro 16ADR10 gamer laptop
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- ASRock B550 Steel Legend
- HyperX Fury 64GB KIT / DDR4-3200MHz-CL16 / 4x16GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest