- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is erre gondoltam. A rutin, amit a különböző nyelvek használatakor szerzel, mindenhol hasznosítható.
De pont nekem volt nemrég egy példám a language="javascript"-tel. Egyszerűen 6-7 éve nem nagyon szagoltam hozzá a webhez, és totál kimaradt. Bárhol rá lehet keresni, de ha nem célirányosan keresel, nem futsz csak úgy bele.
Én most pl. főleg Progressben dolgozom. Elég dinamikusan fejlődik, aki jó pár éve nem foglalkozott vele, annak sok újdonságot hoz. 1,5 éve még itt kértem infót, hogy kinek van vele tapasztalata.
Jelenleg nagyon élvezem az ERP fejlesztést. Korábban nem dolgoztam ilyen rendszerekkel, és nagyon élvezem a munkát. Kimondottan jónak tartom a Progress DB-t, korábban meg nem is tudtam róla semmit. Ám lehet, hogy a jövőben mást is kipróbálnék. Ha megint váltok, akkor a Progresst nem fogom követni.
Szóval csak arra próbáltam rávilágítani, hogy amiben nem dolgozol éppen, annak fejlődését nem követed annyira, véleményem szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest