-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is erre gondoltam. A rutin, amit a különböző nyelvek használatakor szerzel, mindenhol hasznosítható.
De pont nekem volt nemrég egy példám a language="javascript"-tel. Egyszerűen 6-7 éve nem nagyon szagoltam hozzá a webhez, és totál kimaradt. Bárhol rá lehet keresni, de ha nem célirányosan keresel, nem futsz csak úgy bele.
Én most pl. főleg Progressben dolgozom. Elég dinamikusan fejlődik, aki jó pár éve nem foglalkozott vele, annak sok újdonságot hoz. 1,5 éve még itt kértem infót, hogy kinek van vele tapasztalata.
Jelenleg nagyon élvezem az ERP fejlesztést. Korábban nem dolgoztam ilyen rendszerekkel, és nagyon élvezem a munkát. Kimondottan jónak tartom a Progress DB-t, korábban meg nem is tudtam róla semmit. Ám lehet, hogy a jövőben mást is kipróbálnék. Ha megint váltok, akkor a Progresst nem fogom követni.Szóval csak arra próbáltam rávilágítani, hogy amiben nem dolgozol éppen, annak fejlődését nem követed annyira, véleményem szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sorozatok
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest