Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
TotO'
aktív tag
Sziasztok, elsőéves programtervező informatikus hallgató vagyok, már szakközépben is szerettem pascalozni (igen, hurr
), most egyetemen pedig rendesen belehúztunk a c-be, legalábbis a szakközepes tempóhoz képest. Elég jól ment, vizsgám is ötösre sikerült (épphogy, fárnya elmélet
). Tehát én úgy érzem megvan a gondolkodásmódom ehhez az egészhez. Az egyetem ugye gyors, de én szeretnék előre dolgozni, pláne most, hogy vizsgaidőszak van, és van időm rá. (nem olyan vészesek most még a vizsgák)
Tudom, hogy a következő féléves anyag java lesz, azt tanulom most, tutorialok alapján. Érdekel is, meg szeretnék helyből előnnyel indulni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kérdésem amiért ide írok picit a távolibb jövőre vonatkozik: ha igazán jó programozó szeretnék lenni, akkor inkább mezei c-ben kéne a gondolkodásmódot fejleszteni, vagy több nyelvvel megismerkedni ?
amugy ne a nyelven porogjetek, az semmit nem jelent, a mogotte levo engine/library az ami fontos, az teljesen mindegy hogy milyen nyelvbol ered el a rutinokat benne - docEz természetesen jogos, logikus, de gondlom a c-nek is vannak határai (persze az az én tudásomtól messze van, meg attól is függ mit akarok megvalósítani vele..) , ezért inkább úgy teszem fel a kérdést, hogy később, elhelyezkedés szempontjából mi a jobb, sok nyelvet kevésbé ismerni, és majd belerázódok ott, vagy kevés nyelvet ismerni, de azt tényleg jól? És melyek lennének ezek ?
Elnézést a kisregényért

Üdvszerk: elírás
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), most egyetemen pedig rendesen belehúztunk a c-be, legalábbis a szakközepes tempóhoz képest. Elég jól ment, vizsgám is ötösre sikerült (épphogy, fárnya elmélet![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)