Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Üdv!
Szeretnék programozással foglalkozni.
Jelenleg egyetemre járok (ÓE), ahol C#-ot helyezik az előtérbe. Ez jó dolog, de nincsen lehetőség sem C sem C++ tanulására. Ezért úgy döntöttem, kezembe veszem a sorsomat.Milyen szakirodalmat ajánlotok? C++ 24 óra alatt ér valamit? (nem profi akarok lenni belőlem kezdésnek szánom
). Láttam, hogy a Kernighan - Ritchie könyvet is ajánljátok, érdemes ezzel kezdeni?
Illetve C-t honnan lehet tanulni?Ezekhez lenne még egy általános kérdésem: kinek éri meg az előbb említett két nyelvet elsajátítani? Tehát kik melyiket használják? (amit tudok: Win pl C++ban íródott, a mostani web/programfejlesztők (különböző honlapok adatbázisokkal, mindenfelé be, illetve kimenő adatok kezelése) C#ban dolgoznak (legalábbis találkoztam ilyennel). Illetve a legtöbb helyre C és C++ nyelveket ismerő programozókat keresnek (egy kis adatbázis ismerettel megfűszerezve))
Köszönettel:
mci
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 3 db Cisco CP-8945- Szines kijelzős VOIP telefon
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- ASUS TUF A15 - RTX 4060 - 32GB RAM - 97% AKKU
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

). Láttam, hogy a Kernighan - Ritchie könyvet is ajánljátok, érdemes ezzel kezdeni?