- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
sziasztok!
van egy szoftverem, ami iránt egy cég érdeklődik. adatbázis meg php alapú egyszerű termeléskövető rendszer. az tartja vissza az illetőt, illetve az a dilemmája, problémája hogy én belelátok az adataikba.
én nem nagyon tudok elképzelni olyan szituációt hogy a fejlesztő ne látna bele abba a rendszerbe amit csinált. nem vagyok biztos benne, illetve nem tudom, de sztem amit mi használunk abba is belelátnak a fejlesztők. megkérdeztem egy ismerősömet, aki iratott egy hasonló szoftvert, és azt mondta a fejlesztő belelát az adataiba.
van olyan rendszer amibe nem lát bele a fejlesztő? illetve, általánosan elfogadott az az álláspont hogy ne láthasson bele? de akkor hogyan javítja a hibákat, hogyan fejleszt hozzá modulokat? sztem normál körlmények között nonszensz az elképzelés hogy a fejlesztő ne lásson bele abba amit csinált.
ha bármilyen módon vissza is élnék az adataikkal, az nagyon hamar kiderülne sztem és viszonylag egyszerűen lopásnak lehetne minősíteni, és feljelentést lehetne tenni. vélemény?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Formula-1
- Sorozatok
- Dragonkin: The Banished
- Óra topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-13700 vennék!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- LG 24ML600SP IPS Monitor! 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest