-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
sziasztok!
lenne egy olyan feladatom amit meg kéne oldanom, hogy:
- egy mappában található DXF formátumú file-okon (több külkontúr is van bennük!) végigmenni batch-ben, mindegyiket megnyitogatni,
- mindegyikre a filenevet text-ként sárga színnel ráhelyezni (a külkontúrokon belül),
- mindegyikről egy másolatot csinálni (tehát a rajzon belül mégegyszer maga mellé másolni)
- a másolaton a 7mm és/vagy 8mm átmérőjű körök szinét sárgára szinezni
- menteni dxf formátumban a különálló külkontúrokat, hogy azok különálló DXF-ek legyenek _1, _2, stb névvel
lehetséges lenne ez autolisp-pel?köszi, üdv
s -
stargazer
senior tag
sziasztok!
van egy szoftverem, ami iránt egy cég érdeklődik. adatbázis meg php alapú egyszerű termeléskövető rendszer. az tartja vissza az illetőt, illetve az a dilemmája, problémája hogy én belelátok az adataikba.
én nem nagyon tudok elképzelni olyan szituációt hogy a fejlesztő ne látna bele abba a rendszerbe amit csinált. nem vagyok biztos benne, illetve nem tudom, de sztem amit mi használunk abba is belelátnak a fejlesztők. megkérdeztem egy ismerősömet, aki iratott egy hasonló szoftvert, és azt mondta a fejlesztő belelát az adataiba.
van olyan rendszer amibe nem lát bele a fejlesztő? illetve, általánosan elfogadott az az álláspont hogy ne láthasson bele? de akkor hogyan javítja a hibákat, hogyan fejleszt hozzá modulokat? sztem normál körlmények között nonszensz az elképzelés hogy a fejlesztő ne lásson bele abba amit csinált.
ha bármilyen módon vissza is élnék az adataikkal, az nagyon hamar kiderülne sztem és viszonylag egyszerűen lopásnak lehetne minősíteni, és feljelentést lehetne tenni. vélemény?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest