Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Köszönöm a gyors és szerteágazó tanácsadást!
Nekem még ráér, ha pár év múlva tanulom meg az sem gond, mert az autószerelő OKJ vizsgát jövőre megkapom remélem, és utána a BKV-hoz el tudok menni 6-14-es munkaidőben dolgozni, amellett pedig tudok tanulni és továbblépni az olajfoltos minimálbéres életből.
Semmitsemtudó rendszergazda nem szívesen lennék, ha valamit megtanulok, azt szeretném úgy tenni, hogy használni is tudjam. A középiskolai informatika tanárom rengeteg papírral rendelkezett mégis csapnivalóan rosszul értett a dolgokhoz, többször is belejavítottam az óráiba, ezért is kaptam végül csak 4-est informatika érettségin

Hogyha PDA és telefon szakterületen szeretnék elhelyezkedni arra van esély itt MO-n? A symbianos Nokiákat nagyon csípem meg az ilyesmi dolgokat.
Ami még szimpatikus az a Java és a C++ úgy látom ezekre sokszor keresnek embert.
Könyvekre és oktatóanyagra is szívesen beruháznék. Én úgy érzem van egy szint ameddig itthon el tudok jutni, de van egy lépcső, amitől már segítség kell.
Célom, hogy majd egyszer olyan tudással rendelkezzek amivel elhelyezkedhetem az életben. Ennek függvényében milyen vonalon lenne érdemes elindulnom?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Arc Raiders
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF - RTX 5060Ti - 32GB - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Amazfit Balance 2 új
- Focal Chorus 716 5.0 hangsugárzó szett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest