- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Kérnék egy jókora segítséget, programozásban nem vagyok nagyon otthon, de szeretnék ennek a végére járni. Szeretnék multiple html forrásból kinyerni adatokat, amelyeknek a struktúrája megegyezik. Kábé hasonlóan primitív:
...<tr><td>Munkavégző neve: </td><td > Kiss Pista </td>
<td>Életkor:</td><td> 43 </td></tr>...
Valami függvénnyel (php-ben preg_match ha jól tudom, de nem nagyon értek hozzá
) meg kellene keresni a munkavégző nevét és kimenteni, majd az életkort is és kimenteni.
Aztán a kinyert adatokat adatbázisba elmenteni. Ha megvan akkor megnyitni egy új htmlt és ugyanígy ismétlődő ciklusként.Na a kérdés: Milyen nyelvben célszerű ennek neki állni? Magyarul melyiket kezdjem el megtanulni, amiben a legegyszerűbb ?
És az esetleges kérés über sok idővel rendelkező fórumtársaknak:
Nem tudom hány soros kód lehet ezt megcsinálni, de ha valaki nagyon-nagyon ráér, esetleg egy minta kódot adhatna, elég gyorsan tanulok. Csak sajnos anno is úgy próbáltam tanulni a programozást, hogy kész kódokból összeollóztam magamnak, és erről nem találtam googleben sem igazi segítséget vagy alapot. Tudom, óriási kérés, de ha valaki netán írna valami alap kódot, leírná egészen a változóbekéréstől az sql írásig? Előre is köszönet és hála, ha helybeli vagy (Debrecen) még sörre, csokira is meghívlak
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) meg kellene keresni a munkavégző nevét és kimenteni, majd az életkort is és kimenteni.