- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, hogy Te bonyolítod túl vagy én értem rosszul, de egy sima aukciós portál teljesen jó erre, mindössze annyi a teendő, hogy csak a villámáras mezőt hagyod meg, a többit törlöd a felületről. Még az adatbázishoz és a motorhoz sem kell nyúlnod.
Ezt kb. 5mp alatt találtam (nem ismerem, lehet, hogy nem jó neked).
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ahogy már amargo említette, mindez jogosultsági szint kérdése, hogy pl. bizonyos szerepkörrel rendelkező felhasználóknak engeded-e a termékfeltöltést; aztán meghatározhatod, hogy legyen erre szerkesztési joguk is, tehát ha feltöltötték a terméket, utána módosítani is tudják a SAJÁT termékeik adatát (pl. ár, súly, szállítási egység, stb.).
Pl. ilyenre alkalmas lehet a Drupal+Ubercart vagy a Drupal+Commerce.
-
amargo
addikt
Szia!
CMS-re keresgélj, rengeteg ilyet fogsz találni:
nopCommerce
VirtueMart joomla
oscommerce
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest