- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
No fellépett még pár probléma amiket még nem sikerűlt megoldanom igy inkább avatottabb kezekre bízom őket.

Nos adott egy windows ablak és adott pár időzítő.
Azt akarom elérni hogy adott idöközönként kirajzoljon egy egy négyzetet az ablakba a progi. Megcsináltam eseményként abban elvileg hiba nincs és lefut de mégsem csinálja azt amit kéne. Nem rajzol ki semmit pedig az időzítő működik mertha pl. egy messageboxot teszek bele az műkszik.
Függvényként is megírtam itt a kedvencemmel egy konverziós erroral találtam szemben magam: 'SetTimer' : cannot convert parameter 2 from 'void (__stdcall *)(HWND,UINT,UINT,DWORD)' to 'UINT_PTR'
There is no context in which this conversion is possible
aki véletlen megérti mit akartam kifejezni ezzel az összefüggéstelen szóhalmazzal az legyenszíves segítsen! Előreis thx!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Interactive Brokers társalgó
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest