- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Szeretnék bizonyos fizikai jelenségeket modellezni - 2d ill. 3d -ben, de nem tudom, hogy mivel ill. hogyan álljak neki. Eddig a gnuplot-ot erőltettem, de nem tudtam belőle animált grafikonokat kihozni, sőt többé - kevésbé csak ps-formátumban sikerült lementenem a grafikonokat. A ps -ből meg nem tudok avi-t vagy mozgó dolgot összehozni, szóval ez nekem nem jó.
Elvárásom lene, hogy windowson és linuxon is menjene a dolog leprogramozása - szóval viszonylag platform független nyelv kéne. Ami igazán jó lenne az a c vagy a java nyelvek lennének. c-ben úgy tudom, hogy van vmi vektor grafika dolog, csak nem tom, hogy-hogyan műxik és nem tom, hogy alakalmas -e a kivánalmaimnak.
Az nem baj, ha kicsit fapados a dolog leprogramozása - szeretem a retró dolgokat!
( A flash-re én is gondoltam, de nekem nagyon nem jött, be és linux alatt ugy se lehet csinálni ugyhogy az kiesett. )
Nos, asszem eléggé körülírtam a dolgot. Várom javaslataitokat, tanácsokat, linkeket!
Előre is köszönöm!
Forest
ui.: modellezés: mozgásegyenletek leprogramozása -> kezdőfeltételek megadása -> t időpontban, hogy néz ki a rendszer. ez érdekelne igazán!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest