- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerghu
csendes tag
Okay elárulom, eddig azért nem tettem mert tartok tőle hogy az előadó szeme mindent meglát.
A feladat: egy irányított gráfban megkeresni azokat a csúcsokat amelyek legalább egy körnek a részei.
Tudom hogy kellene megcsinálni csak implementálni nem tudom: egy éllistába be kell olvasni a gráfot, azon futtatni egy erősen összefüggő komponensek(EOK) keresést és ennyi.
C és Java között gondolkodom, Javaban megvan az algoritmus, meg ugy látom ott van eleve láncolt lista, mig C-ben az algoritmust ujra fel kellene épiteni.
Az éllistát ugy kell csinálni, hogy létrehozok egy tömböt aminek az indexei a csúcsok sorszámai? és minden tömbelem egy LinkedList? mert ha igen akkor a beolvasás nem lehet gond Java alatt... csak utána hogy hozzam össze a kezembe adott algoritmussal? vagy a irjam meg a mélységi keresést az éllistámhoz? (2 mélységi keresés kell az EOK-hez)
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest