- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pawee
tag
Elkezdtem csinálni egy programot ami az síma élezetes betűket repülő ékezetté alakítja és vissza(kis és nagybetűt egyaránt átalakít).
Á -> A'
Ű -> U''
ö -> o:
a problémám az lenne hogy a switch utasításnál megadom a kar.tömb i-edik elemét szelektornak, de a case-nél már az ''á'' esetet nem fogadja el.
meg valamiért nem tudom arra is ír hiba üzit,hogy ha a az i+1 dik elemnek akarnék '' vagy ' értéket adni. én az ASCII kódokkal való operálásra gondoltam, de ott meg az nem tudom hogy hogy kell lekérni az adott karakter ASCII kódját.
viszon az átalkításnál már az i és az i+1-dik karaktert is néznem kell azt meg case szerkezettel nem lehet.
A kapott hiba üzik amiket kapok:
================================
1.)operadns of = have illegal type 'char' or 'pointer to char'
2.)operadns of == have illegal type 'char' or 'pointer to char'
:confused: :confused:
3.)Unterminated string or char const.
ha lenne vmi ötletetek, hogy hogy kellene megcsinálni, szívesen fogadnám. előre is köszönöm szépen a segítséget!!!
ha valakit esetleg megmozgatna a dolog akkor elküldhetem az eddig megírt forrást
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Ford topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED monitor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest