Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
inf3rno
üzenetére
Fun fact: miután leírtam a múltkoriakat, úgy döntöttem, elhagyom a mutatókat. Összesen 5 objektumról van szó, az kézzel is kezelhető. Szépen átírtam a függvényt switch/case szerkezetre (idejét sem tudom, mikor használtam ilyet utoljára); a 20-30 sorból lett 50+ sor, de működött. Miután
ezzel megvoltam, megértettem, mit is olvastam az egyik fórumon, amikor valakinek ilyen jellegű gondja támadt. A megoldás: mutatót kell használni. Igen, azt használtam, és nem működött. Ja, hogy az egész UI-t azzal kellene kezelni...
Ma este lettem készen vele. (De nem baj, hogy előtte annyit küzdöttem ezzel, mert a félig jó változat rávilágított néhány programhibára (amit ki tudja, mikor vettem volna észre nélküle), amik kijavítása meglehetősen fontos volt).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezzel megvoltam, megértettem, mit is olvastam az egyik fórumon, amikor valakinek ilyen jellegű gondja támadt. A megoldás: mutatót kell használni. Igen, azt használtam, és nem működött. Ja, hogy az egész UI-t azzal kellene kezelni...