- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
"A jelek szerint a nép úgy véli, hogy ha kivitelezhető is, nem érdekel senkit"
Ez elég szomorú lenne, mert ez azt jelentené, hogy ez a topik virtuális faxkalapokkal van tele, amit nem hiszek."Esetleg te se görcsölj rajta, csak ereszd el."
Programozók nem "görcsölnek", hanem megpróbálnak felmerülő problémákat megoldani valahogy."A default beállítás pont jó lesz."
Nem, nem lesz jó. Ha jó lenne, akkor nem kérdeztem volna.
20 éve készítettem egy C64 adatbázis-kezelőt, nem lett befejezve, most úgy gondoltam, hogy a hosszú téli éjszakákon majd teljesen újraírom (BDE DB motor/Paradox 7 már nem felel meg) és ha már teljesen újra kell írnom, akkor a C64 floppy image-k könyvtárszerkezetében használt C64 charset is úgy mutasson, mint egy fizikai C64-n, de ahhoz össze kell érni a soroknak, mert most így néz ki.
Enélkül is működni fog a szoftver, piszlicsáré dolognak tűnhet, de baxa a csőrömet.
Megfogom oldani mindenhogyan, csak akkor, amikor nekiállok újraírni, akkor már kelljen ezzel is foglalkoznom, gondoltam valakinek van egy megoldása, linkje, bármi...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest