Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Nincs megállás akkuméretben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hasonló kérdésem lenne nekem is, mint AssAssynn-nak, annyival vagyok könnyebb helyzetben, hogy vannak konkrétabb elképzeléseim meg valamilyen szinten kapcsolódó tapasztalataim.
Kreatív területről (3D látványtervezés, animáció, vfx) gondolkozom, hogy érdemes lenne-e még most váltani...
Az "AI" térnyerése ugye itt is jelentős, engem eléggé aggaszt és elbizonytalanít a jövőt illetően, a programozók viszont valamennyire még optimistábbnak tűnnek.Egyik lehetséges út a gamedev (vagy AR/VR appok) lehetne, mert az Unreal Engine-t használom már most is renderelésre, így legalább azt nem teljesen a nulláról kéne megtanulni. Viszont ehhez C++ kéne, amiről úgy tudom nem egy kezdőbarát nyelv, illetve nem tudom mekkora piaca lehet ennek itthon, nem sok álláshirdetést látok.
Másik ami érdekelne még, az az Android fejlesztés. Abban annyi tapasztalatom van, hogy nagyon régen, akkor még Unity-ben visual scripting-gel "írtam" egy nagyjából Flappy Bird bonyolultságú játékot hobbiból, amit egy darabig elérhetővé tettem Play-en. Meg egyszer Java-ban, tutorialokat követve meg stackoverflow-ra támaszkodva csináltam magamnak egy olyan "youtube appot", ami gyakorlatilag csak egy olyan webview volt, ami lezárt képernyővel is játszotta a médiát...
Vagy még a frontend webfejlesztés, de az meg gondolom borzasztó telített lehet és a 3 közül az érdekel a legkevésbé. Viszont megtanulni valószínűleg azt lenne a legegyszerűbb.
Szerintetek melyik lehetne a legjárhatóbb út ilyen háttérrel, 0,5-1 év alatt lenne egyáltalán realitása bármelyikből egy piacképes tudást felszedni? Vagy 30 felett ne nagyon erőltessem már inkább én se?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG OLED55C21LA
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest