- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
(Hülye kérdés következik sorry sajnos szakdogával sikeresen beválasztottam...
)
Python + OpenCV: adott egy while loop ahol egy videót frame-enként dolgozok fel, szeretnék soros portról beolvasni egy értéket minden egyes frame esetén a loopon belül majd ez alapján az adott framere kört rajzolni. Igen ám de két probléma jön szembe rögtön és tippre kéz a kézben lesz a megoldásuk..., ha behívom a Serial-t a loopban az kb ~30-32FPS-ről a vonal detektálásom ~20FPS-re redukálja a 0,0001 wait miatt ami a mintavételezési ideje a Serial-nak ez az egyik és kevésbé égető dolog. A másik ami jelenleg fájóbb, hogy a kör csak villog a kirenderelt képen mintha ugrálna a beolvasott érték (nem nem ugrál amit Serial-on kapok, Arduinora és GY521-es accelerora én írtam stabil értéket ad vissza) ellenben ha kézzel növelgetem a kör sugarát frame-ről frame-re pl 50px-el akkor szépen folyamatosan nő majd kilép a képből.
Hogy az isten haragjában tudom én ezt párhuzamosítani? Addig megvagyok, hogy asyncio kéne nekem de a hogyant nagyon nem tudom felfogni most így elsőre.
A While loopot és a soros olvasást úgy, hogy nem akasztom meg a loop-ot gyakorlatilag egyáltalán?
Ha.NET-ben lennék nem szenvednék de itt jön a harmadik probléma Python révén azt sem tudom hol vagyok.
A másik opcióm a C++ lenne ugye talán még nem késő az egész projektet átmozgatnom de nyernék vele vajon bármit? Tekintve, hogy a C++-t is most kéne amolyan on the plot felszednem nulláról.
Remélem érthető volt és valaki tud valami okosat
sorry ha összeszedetlen volt akkor próbálok pontosítani valahogy csak az elmúlt két hét mind melóból mint szakdogából erős lett lassan kéne aludni is
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest