- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Yettel topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsampi
tag
Sziasztok!
Az ELTE IK-n végeztem korábban, viszont nem programozással folytattam az életemet.
Most arra a következtetésre jutottam, hogy a legjobb megoldás az lenne a munkát tekintve, ha fejlesztenék egy alkalmazást esténként a jelenlegi állásom mellett.Ami az alkalmazást illeti, iOS rendszerre (iPhone) szeretném fejleszteni.
Nagy vonalakban egy login felületből és belépést követően információkat tartalmazó oldalkból állna. Nagyjából csak képek és szöveg lenne az alkalmazásba. Leginkább egy tájékoztató alkalmazás lenne.
Sajnos nem vagyok tisztába a mostani trendekkel, ezért szeretnék kérni tőletek segítséget.
Milyen nyelvben tudnám a legkönnyebben, leghatékonyabban megírni? Mit kell tudnom? Mi az ami felé induljak? Milyen segítségeket tudok igénybe venni?
Nyilván a fejlesztés tanulásként is szolgálna.Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Amazon
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Sorozatok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel topik
- Mini PC
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- GMKtec NucBox K12 Mini PC - AMD Ryzen 7 H 255 - Új, bontatlan
- Eladó HP Zbook 15 G6 FHD IPS touch i7-9850h Quadro T2000 32gb DDR4 512GB NVMe 6 hó gar
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest