Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindthecrap
aktív tag
Persze semmiképpen sem konkrét példákkal gondoltam, én is olyan területen dolgozom, hogy egy meggondolatlan csatolmány vagy forward is az állásomba kerülhet. Csak jó lenne kicsit képbe kerülni mert egyelőre kizárólag végletekkel találkoztam (VIM-ben programozó sigma arcok akik ebédszünetben kifinganak egy komplex rakétavezérlő szoftvert vs. "annyi a heti munkám hogy átszínezek egy CTA gombot" arcok).
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest