Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
@dabadab
Visszaolvasol kicsit, és érthetőbb lesz.@emvy
Rákerestem "cutter"-re IT kontextusban, de nem találtam semmit. Ha buzzword-célzásnak szántad, akkor persze értem, és igazat adok neked. A buzzword témában nem vagyok gyakorlott. Még tanulom, hogyan mennyi a marketing hatásfok, és hol metsz el a null tengelyt. Amennyire beképzeltek a mai világ pancserei, szerintem nekem még simán terepszínűnek kellene látszanom. De ha nem, akkor gyaníthatóan valamit eltúloztam.@mobal
A tippedet visszaigazolom. Elkerültem. C-ben a sortörés egyszerűen csak sordobás, mert a logikai sor lezárása explicit. Azt kihagyni nekem nagyon visszatetsző.A PHP-nak megvan a maga sara. Céltalanul véded. Aki a 3-as időből ismeri a PHP-t, annak a hócipője van tele vele, de olyan szinten, hogy mind a mai napig bottal se piszkálná. Szerintem te moderátor létedre nagyon alábecsülöd a szakmájukra lelkiismeretes népek megbántásának a következményeit. Pedig elvileg neked emberek kezelésében kellene a legjobbnak lenned. A PHP 5-ös verzió bemutatása óta papíron eltelt másfél évtized. Érzésre nem. Egyszer valamit rendesen lehipóznak, annak vége van. A régiek nem fognak visszatérni. Az újak között pedig egyre kevesebb a tehetség. És úgy hal ki egy programnyelv. Jelenleg a Python halad azon az úton. Kívánok neki sok szerencsét a történelmi tapasztalatot megismételni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest