- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
en mar irtam errol jo regen, hogy elegge munka feltesem van. remelem az msc diploma meg a hardver iranyba valo elmozdulas megved a webfejlesztoket / codemonkeyokat kivalto dolgoktol. vagy ha masnem addigra elegsegesen megszedem magam
marmint tokre megvan, hogy holtjaig tanul az ember es mindig is hobbim volt a rendes munka/suli mellett hogy itthon magamnak a bleeding edge cuccokba assam bele magam, de azert engem az elet mas dolgai is melyen erdekelnek, napi 2-3 ora gordeszka, asszonnyal meg a 30as eveink elott csaladalapitas stb es ezek miatt kicsit felek, hogy az ilyen gyorsan rotalodo szakmabol ki fogok esni
ugyhogy kivancsi leszek mivel tudom majd kivedeni ezt, egyetem utan sajat ceg alapitasa vagy kulfoldon/rol nagyon fizuk leszakitasa es befektetese
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest